Pihanhoito ja ylläpito

Pihan- ja puutarhanhoidon asiantuntijat palveluksessasi | Helsingin seutu, Nurmijärvi, Uusimaa

Uudenmaan Pihapojat Oy on palveluksessasi, kun pihasi tai puutarhasi vaatii hoitoa. Toimimme Lohjan, Porvoon ja Riihimäen sekä muun Uudenmaan alueella ja hoidamme kuntoon kaikenlaiset viheralueet aina puiden, pensaiden ja pensasaitojen hoitoleikkauksista puiden kaatoon. Kauttamme saat myös kuorikatteet ylläpitämään maan kosteutta ja viimeistelemään pihasi ulkoasun.

Pihojen ja muiden viheralueiden ylläpitohoidot teemme sopimuksen mukaan. Hoitokausi jaetaan kevät-, kesä- ja syystöihin. Halutessasi sinun ei tarvitse tehdä kauniin pihasi eteen mitään! Kesällä ajamme nurmikot ja syksyllä valmistelemme pihasi talviunille.

Pihan kausihoitotyöt

Tyypillisiä kausihoitotöitä ovat esimerkiksi talvivaurioiden tarkastus ja hoito, puiden ja pensaiden hoitoleikkuu, perennaistutusten siistiminen, rikkaruohojen kitkeminen istutuksilta, lannoitus vuodenajan mukaan, kuorikatteiden lisääminen tarvittaessa, kivituhka- ja sorapintaisten alueiden haravointi ja tasoitus, istutusalueiden rajausten siistiminen sekä leikkuu- ja kitkentäjätteiden poiskuljetus.Piha vailla hoitajaa? Ota yhteyttä Pihapoikiin!