Pihasuunnittelu ja pihaneuvonta

Uudenmaan Pihapojat Oy suunnittelee ja neuvoo piha-asioissa | Helsingin seutu, Nurmijärvi, Uusimaa

Kun pihasi kaipaa puhtia, kutsu paikalle Uudenmaan Pihapojat Oy! Suunnittelemme pihoja pääasiassa yksityisille asiakkaille, mutta olemme erikoistuneet myös taloyhtiöiden pihojen perusparannussuunnitteluun. Toimintamme ulottuu akselilta Lohja-Porvoo-Riihimäki aina koko Uudenmaan alueelle.

Olemme hioneet pihaosaamistamme huippuunsa jo vuodesta 1993. Vankan kokemuksemme myötä teemme toimivia ratkaisuja niin kasvivalinnoissa, pihan toimivuudessa kuin rakenteiden kestävyydessäkin. Yksityisasiakkaille tarjoamme mahdollisuuden veloituksettomaan pihasuunnitteluun kokonaisurakan yhteydessä.

Pihasuunnitteluumme kuuluu:

  • Käynti asiakkaan luona veloituksetta

  • Luonnosvaiheen esittely ja mahdolliset tarkennukset

  • Puhtaaksi piirretty pihasuunnitelma

  • Kattavat määräluettelot

  • Kustannusarvio pihan rakentamisesta erikseen sovittaessa

Pyydä tarjous pihasuunnittelusta sähköpostitse (suunnittelu@uppoy.fi) tai lomakkeella

Pihaneuvonta

Palveluihimme kuuluu myös asiantunteva pihaneuvonta, joka alkaa pihaneuvontakäynnillä. Se sopii hyvin kohteisiin, joissa ei suunnitella tai rakenneta koko pihaa. Pihaneuvontakäynti on toimiva ratkaisu, kun suunnitellaan pienten kohteiden, kuten rivi- ja paritalojen yksityispihoja.

Käynnillä voidaan myös aloittaa vanhojen perusparannusta kaipaavien pihojen tai uudiskohteiden pihojen suunnittelu. Pihaneuvontakäynnillä voidaan keskittyä vain tiettyihin ongelmakohtiin tai käsitellä koko pihaa yleisemmällä tasolla. Käynti kestää tunnista kahteen tuntiin!

Kun kaipaat suunnittelua tai neuvontaa pihapuuhissa, ota yhteyttä meihin!
pihasuunnittelu